Doorgaan naar inhoud
Ontvang nu 10% korting op de terras collectie met de code: TERRAS10
Ontvang nu 10% korting op de terras collectie met de code: TERRAS10

Oktober Woonmaand: Maak alvast kennis met de woontrends van 2023!

Het is oktober woonmaand en daarbij komen we alweer dicht bij het begin van een nieuw jaar, wat betekent dat we alvast vooruitblikken op de woontrends van 2023! Heb jij al zin om je interieur om te gooien en een nieuwe stijl te integreren in je huis? In deze blog vertellen wij jou alles over de woontrends van 2023!

Duurzaamheid

Tegenwoordig kijken we veel meer naar duurzame opties, ook voor ons interieur. Zo is er te zien dat de vraag naar vintage items groeit en we tegenwoordig vaak naar exclusieve en duurzame items zoeken. Met duurzame meubels creëer je een persoonlijk interieur en vul je jouw huis met unieke items. 

Scandinavisch

De scandinavische stijl is al jaren populair en zal ook in 2023 weer trending zijn. Ben jij op zoek naar rust en harmonie in je huis? Dan is de scandinavische stijl iets voor jou. De aandacht voor minimalisme gecombineerd met lichte kleuren en comfort. Deze stijl is tijdloos en licht, perfect dus om de rust in huis te halen. Over comfort gesproken; neem eens een kijkje tussen onze slaapkamer producten! 

Bohemian

Zijn franjes, veren, houten ornamenten en naturel tinten helemaal jouw ding? Dan is de stijl Bohemian iets voor jou! Plaids met patchwork motieven en veel groen, denk aan Ibiza in de jaren ‘80. Deze stijl heeft twee uitingen: prachtig kleurrijk of esthetisch en elegant met naturel tinten. Ondanks dat deze stijl al een tijdje meegaat, zal deze ook volgend jaar nog steeds trendy zijn! Kijk vooral eens op onze textiel pagina, daar vind je allerlei leuke bohemian accessoires om deze trend in huis te halen!

Minimalistisch modern

Strakke en eenvoudige vormen, sobere materialen en ingetogen kleuren; dat is minimalistisch modern. Bij deze stijl draait het allemaal om functionaliteit en comfort. Deze stijl straalt luxe en rust uit, perfect als je op zoek bent naar ‘slow living’ en het creëren van een veilige thuishaven. Zo heeft Houselabel prachtige meubels om jouw interieur minimalistisch modern te maken!

Jaren 70

Retro is back! Langzaam maar zeker sluipt deze look weer de woonwinkels binnen. Bij deze stijl zie je veel kleuren zoals bruin, groen, paars, oranje en (oker)geel. Daarnaast horen gekke prints en patronen, ronde vormen en retro items helemaal bij deze stijl. Wil jij uitblinken met jouw interieur en ben je gek op een hippe retro look? Dan is de jaren 70 stijl helemaal iets voor jou!

Wil jij je interieur alvast opfrissen voor het nieuwe jaar? Neem dan een kijkje bij onze producten. Hier vind je allerlei producten die te maken hebben met deze nieuwe trends voor het komende jaar. Daarbij kan je ook heel de maand oktober genieten van 15% korting op al onze producten!
Vorig artikel Een minimalistisch design
Volgend artikel Haal de herfst in huis