Doorgaan naar inhoud
Ontvang nu 10% korting op de terras collectie met de code: TERRAS10
Ontvang nu 10% korting op de terras collectie met de code: TERRAS10

Over ons

Hi! Wij zijn Houselabel

Houselabel is dé online woonwinkel die helpt bij het inrichten van je huis. Met een ruim assortiment, personalisatie mogelijkheden en inspiratie is dit de plek om jouw interieur helemaal op jouw eigen smaak af te stemmen. In onze online woonshop vind je trendy meubels, stijlvolle woonaccessoires, opvallende verlichting en nog veel meer.  

Onze missie

Een fijn ingericht huis dat voelt als thuis, dat is waar we je mee willen helpen. We inspireren en denken met je mee om een interieur te creëren dat echt bij je past. 

Onze visie

In onze online woonwinkel vind je alles om jouw interieur net dat beetje extra te geven. Op één plek vind je alles voor je woonkamer, slaapkamer en zelfs tuin. Je hoeft er de deur niet eens voor uit! Wij bieden een ruime collectie woonitems, van fauteuils tot woontextiel, met mogelijkheden tot het samenstellen van je favoriete meubelstuk. Zo weet je zeker dat het helemaal bij jou past.

Onze ambitie

Wij zorgen dat we alles in huis hebben zodat jij straks nergens anders meer heen hoeft. Want Houselabel is dé online woonwinkel voor jouw interieur. 

Onze merken en producten

Houselabel levert alleen de hoogste kwaliteit aan woonitems, die perfect aansluiten bij de woontrends van nu en jarenlang mooi blijven. Ook na honderd keer ploffen, schuiven en aanzetten. Voor alles in en rondom het huis, zit je bij Houselabel helemaal goed. Met een uitgebreid assortiment van sfeervolle en trendy producten zoals modulaire banken, textiel, verlichting, woondecoratie en tuinmeubilair, zit er voor iedereen wel wat bij! In onze webshop vind je merken als House in Style, Rocaflor, Passion for Linen, Pomax, Serax, Sempre, Emu en Qazqa. 

Meet Maartje - Owner @ Houselabel.com

2021, het geboortejaar van Houselabel. Maar Maartjes passie voor interieur ontstond veel eerder. Van jongs af aan vond ze het altijd al leuk om te verhuizen en woonruimtes opnieuw in te richten. Niet vreemd, haar ouders waren er namelijk net zo gek van. Sinds het begin van haar relatie is de passie nog meer aangewakkerd. In de afgelopen vijf jaar zijn Maartje en haar vriend drie keer verhuisd en werd de nieuwe woning telkens van top tot teen aangepakt. Waar bij menig man bij het vooruitzicht van een verbouwing spontaan het angstzweet uitbreekt, springt Maartje een gat in de lucht. Want juist dan kan alles helemaal naar eigen smaak worden afgestemd. Dat laatste blijkt alleen in de praktijk toch niet zo makkelijk als gedacht. En dat is dé reden dat Houselabel is ontstaan.

Maartje over Houselabel:
“Wat mij opviel tijdens het inrichten van mijn woning was dat veel kleuren en stoffen die ik voor ogen had, niet beschikbaar waren voor het meubel die ik graag zou willen bestellen. Vaak kwam ik een stoel of bank tegen die qua model super zouden passen, maar helaas niet qua stof of materiaal met onze woning zou matchen. Dit is een van de redenen waarom ik Houselabel ben gestart. Zo heeft iedereen de kans om stoelen, krukken en banken te personaliseren in een eigen gewenste kleur en stof. En die je dan ook nog even in het echt kan zien en voelen voordat je bestelt.” 

Houselabel | Maartje