Doorgaan naar inhoud
BLACK FRIDAY | 20% korting op geselecteerde items
20% KORTING OP GESELECTEERDE ITEMS

Ruilen en retourneren

30 dagen retourtermijn

Wij bieden een retourtermijn van 30 dagen op alle producten die je bij ons bestelt m.u.v. de producten die je zelf personaliseert aan de hand van stofstalen. Indien je je product retour stuurt gaat het retourtermijn in vanaf het moment dat je de producten ontvangt. Deze tijd is om te oordelen of het product aan alle verwachtingen voldoet en is nog niet voor intensief gebruik, indien er nog geen beslissing is gemaakt.

Naast het wettelijke herroepingsrecht biedt Houselabel je retourrecht aan van 30 dagen na ontvangst van de producten. Met dit recht van teruggave kun je ook na afloop van de herroepingstermijn van 14 dagen alsnog de overeenkomst herroepen.

Wij vragen je begrip voor het feit dat deze regeling niet van toepassing is op gepersonaliseerde meubels.

Voorwaarde voor de handhaving van het retourrecht is dat je de producten alleen geprobeerd kunnen worden zoals je dat in een winkel zou doen en dat de producten compleet, in de originele staat en verkoopverpakking aan ons wordt teruggestuurd.

Gemiddeld ontvang je binnen 14 dagen na retourzending je aankoopbedrag terug. Uiteraard mogen wij wachten met terugbetalen, totdat wij de producten hebben ontvangen of je kunt aantonen de producten te hebben teruggestuurd. Indien er aan de geretourneerde producten schade is geconstateerd, brengen wij deze waardevermindering in rekening. Dit doen we als deze schade is ontstaan door méér te doen met de producten dan noodzakelijk is om te bekijken of je deze wenst te houden en of het is wat je wenst.

Hoe te retourneren

Kosteloos retour sturen binnen Nederland 

Het retourlabel voor PostNL en het retourformulier sturen wij mee met jouw pakket. Zodra het retourlabel op het pakket is geplaatst kun je bij PostNL kosteloos het pakket terug sturen. Dit geldt alleen voor bestellingen binnen Nederland. Ben je het retourlabel kwijt geraakt? Neem dan contact op met onze klantenservice: klantenservice@houselabel.com

Via deze link download je het retourformulier. Stuur deze mee met je retourzending.

Retour sturen buiten Nederland

Je kunt je retour zending bij iedere pakketvervoerder afgeven. Hiervoor geldt de actuele prijs van de door jouw gekozen pakketvervoerder. Zie hieronder ons retour adres. Zorg ervoor dat het retourformulier ingevuld in je pakket zit. Deze wordt automatisch met je bestelling mee verzonden. Indien verloren kun je het formulier via deze link downloaden. 

Ons retouradres:
Houselabel
Edisonstraat 3
5051 AM Goirle
Grote producten

Na retour aanmelding voor grote meubelen en producten die op afspraak zijn gebracht door JP Haarlem, nemen zij contact met je op om een ophaalafspraak te maken. Voor het afhalen is geen retourlabel nodig en is eveneens voor jou kosteloos.

Ophaalafspraak

Wanneer je het pakket retour meldt dat via JP Haarlem is geleverd, zal JP Haarlem je benaderen voor een afhaalafspraak. Zodra er een ophaaldatum gepland staat werkt het hetzelfde als bij levering met JP Haarlem. Je krijgt een dag van te voren een e-mail met daarin een tijdsbestek van 3 uur. Op de dag van ophalen word je een half uur van te voren gebeld om te laten weten dat ze onderweg zijn.

 

Bijlage

Bijlage I: Modelformulier voor herroeping