Doorgaan naar inhoud
Ontvang nu 10% korting op de terras collectie met de code: TERRAS10
Ontvang nu 10% korting op de terras collectie met de code: TERRAS10

Ruilen en retourneren

30 dagen retourtermijn

Wij bieden een retourtermijn van 30 dagen op alle producten die je bij ons bestelt m.u.v. de producten die je zelf personaliseert aan de hand van stofstalen. Indien je je product retour stuurt gaat het retourtermijn in vanaf het moment dat je de producten ontvangt. Deze tijd is om te oordelen of het product aan alle verwachtingen voldoet en is nog niet voor intensief gebruik, indien er nog geen beslissing is gemaakt.

Naast het wettelijke herroepingsrecht biedt Houselabel je retourrecht aan van 30 dagen na ontvangst van de producten. Met dit recht van teruggave kun je ook na afloop van de herroepingstermijn van 14 dagen alsnog de overeenkomst herroepen.

Wij vragen je begrip voor het feit dat deze regeling niet van toepassing is op gepersonaliseerde meubels.

Voorwaarde voor de handhaving van het retourrecht is dat je de producten onbeschadigd en zo oorspronkelijk mogelijk retour komen. Bij eventuele schade of een ongefrankeerde retour zending, zullen kosten in rekening gebracht worden. Indien er onnodige schade aan het product is ontstaan, dan zal een waardevermindering in rekening gebracht worden.

Wij betalen het gehele aankoopbedrag (inclusief eventuele verzend- en betaalkosten) zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen terug na ontvangst van de herroepingsmededeling. Wij mogen echter wel wachten met terugbetaling totdat we de producten hebben ontvangen, of tot het moment dat je aangetoond hebt deze te hebben opgestuurd.

Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins hebt ingestemd; in ieder geval zullen u voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Je kunt binnen 30 dagen na ontvangst aan ons laten weten dat je van de aankoop af wenst te zien. Na aanmelding heb je vervolgens nog eens 14 dagen om de producten daadwerkelijk te retourneren. Je kan ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, als je daarbij maar een mededeling voegt waaruit jouw wens tot herroeping blijkt.

 

Hoe te retourneren

Kosteloos retour sturen binnen Nederland

Graag het retour aanmelden d.m.v. een email te sturen naar klantenservice@houselabel.com. Wij zullen je dan een retour label toesturen per mail. Zodra het retourlabel op het pakket is geplaatst kun je bij PostNL of DHL kosteloos het pakket terug sturen. Dit geldt alleen voor bestellingen binnen Nederland. 

Via deze link download je het retourformulier. Stuur deze mee met je retourzending.

Retourneren is gratis via PostNL of DHL als u gebruikmaakt van ons antwoordnummer. Uiteraard kunt u de producten ook via een andere vervoerder retourneren, dan zijn de kosten wel voor u.

Retour sturen buiten Nederland

Je kunt je retour zending bij iedere pakketvervoerder afgeven. Hiervoor geldt de actuele prijs van de door jouw gekozen pakketvervoerder. Zie hieronder ons retour adres. Zorg ervoor dat het retourformulier ingevuld in je pakket zit. Deze kan je downloaden middels deze link.

Ons retouradres:

Houselabel

Edisonstraat 3

5051 AM Goirle

 

Grote producten

Na retour aanmelding voor grote meubelen en producten die op afspraak zijn gebracht door JP Haarlem, nemen zij contact met je op om een ophaalafspraak te maken. Voor het afhalen is geen retourlabel nodig en is eveneens voor jou kosteloos.

Eventueel mogen grote meubels ook op eigen initiatief worden geretourneerd. De kosten hiervoor zijn voor eigen rekening van de klant.

 

Ophaalafspraak

Wanneer je het pakket retour meldt dat via JP Haarlem is geleverd, zal JP Haarlem je benaderen voor een afhaalafspraak. Zodra er een ophaaldatum gepland staat werkt het hetzelfde als bij levering met JP Haarlem. Je krijgt een dag van te voren een e-mail met daarin een tijdsbestek van 3 uur. Op de dag van ophalen word je een half uur van te voren gebeld om te laten weten dat ze onderweg zijn.

 

Niet tevreden?

Ben je niet tevreden met de afhandeling van jouw klacht? Dan kun je deze voorleggen aan de Geschillencommissie Thuiswinkel, Postbus 90600, 2509 LP te Den Haag (www.sgc.nl). Ook kun je jouw klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR Platform (http://ec.europa.eu/consumers/odr/)." 

Bijlage

Bijlage I: Modelformulier voor herroeping