Doorgaan naar inhoud
Ontvang nu 10% korting op de terras collectie met de code: TERRAS10
Ontvang nu 10% korting op de terras collectie met de code: TERRAS10

Betalen

Hoe kan ik mijn bestelling betalen?

Bij houselabel.com kun je betalen via iDEAL internetbankieren of met creditcard.

Met iDEAL kun je veilig, gemakkelijk en vertrouwd je aankoop online afrekenen. Maak je gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Fortis, ING/Postbank, Rabobank, Friesland Bank, Triodos Bank of SNS Bank dan kun je direct met iDEAL betalen. Afrekenen is dan snel en gemakkelijk in de vertrouwde betaalomgeving van jouw eigen bank.

Het is ook mogelijk om met een creditcard te betalen. Houselabel accepteert VISA, Mastercard, American Express en UnionPay. Deze betalingen worden beveiligd uitgevoerd door Shopify Payment. Wanneer u kiest voor de betaalmethode creditcard, wordt deze pas belast na levering van de producten.

Ook kan je met Bancontact betalen. Bancontact is een betaalschema, tot in 2016 bekend als Bancontact/Mister Cash, dat de Belgische marktleider is op het gebied van elektronische betalingen.

Shop Pay is een handige betaalmethode en betaaloplossing voor klanten in een Shopify-winkel. Met dit handige kleine hulpmiddel kunnen klanten creditcardgegevens en andere gegevens opslaan. U kunt bijvoorbeeld uw verzendadres en factuurgegevens toevoegen, zodat ze de volgende keer dat u iets wilt kopen u sneller af kunt afrekenen.

Google Pay is een mobiel betalingssysteem ontwikkeld door Google LLC. De dienst werd voor het eerst op 10 september 2015 uitgebracht als Android Pay en hernoemd naar Google Pay in 2018.

Apple Pay is een mobiele betalingsdienst ontwikkeld door Apple Inc. waarmee gebruikers kunnen betalen met een geschikt Apple-apparaat dat gekoppeld is aan een credit- of debetkaart. Apple Pay vereist geen speciale eigen betaalautomaten, maar werkt op alle bestaande betaalterminals die contactloos betalen ondersteunen.