Doorgaan naar inhoud
Ontvang nu 10% korting op de terras collectie met de code: TERRAS10
Ontvang nu 10% korting op de terras collectie met de code: TERRAS10

Levering

Wat is de levertijd van mijn bestelling?

Gezien producten vaak afkomstig zijn van verschillende leveranciers, kunnen de levertijden tussen producten in een bestelling verschillen. Afhankelijk van het product kan de levertijd variëren van de volgende werkdag in huis, enkele dagen tot enkele weken - de geschatte levertijd wordt direct naast het product weergegeven. 

Soms sturen onze partners de producten rechtstreeks naar je toe, in andere gevallen stuurt de partner de producten naar Houselabel, waar we na inspectie van de producten, de bestelling inpakken en naar je doorsturen. We sturen je een e-mail wanneer je bestelling jou kant op komt. In het overzicht onder mijn bestellingen kun je op elk moment de actuele status van je bestelling bekijken. 

Voordat jouw bestelling wordt afgeleverd zal er automatisch een Track & Trace-link naar jou worden verzonden. Met deze link kun je je bestelling nauwlettend volgen. In het geval je grote meubels hebt besteld die bezorgd worden door JP Haarlem zullen zij je een e-mail sturen met daarin een link naar een digitale kalender om een afspraak in te plannen. De dag voor levering ontvang je een tijdskader van 3 uur. Daarnaast zal de bezorger op de dag van levering je een half uur van te voren bellen om te laten weten dat ze onderweg zijn. 

Indien je pakket door JP haarlem wordt bezorgd (grotere pakketten), wordt het pakket, indien gewenst, op de juiste verdieping (tot en met de 3e verdieping) gemonteerd en geplaatst. 

Het kan voorkomen dat je meubelstuk naar een locatie boven de 3e etage moet. Dan regelt JP haarlem een verhuislift. Zie hieronder het protocol voor een verhuislift.

In het geval dat je niet thuis bent op het moment van bezorging, belt JP Haarlem u persoonlijk op om een nieuwe afspraak te maken.

Kleinere producten worden door PostNL bezorgd. Indien u niet thuis bent tijdens het bezorgmoment van PostNL wordt het pakket of mee teruggenomen naar PostNL of achtergelaten bij de buren.

 

Verhuislift 

Het kan voorkomen dat een meubelstuk te groot is om via de trap te leveren. Indien er een verhuislift aan te pas moet komen zullen de kosten voor eigen rekening zijn. Aanleiding voor een verhuislift zijn als volgt:

  • Trapgat is niet hoog en/of breed genoeg
  • Meubelstuk past niet in de lift of er is geen lift aanwezig en je woont hoger dan de 3e verdieping 

Het is van belang dat je tijdens de bestelling goed aangeeft naar welke verdieping de bestelling moet. Indien er een verhuislift nodig is, zal JP Haarlem hiervoor zorgen. De kosten hiervoor worden betaald door de consument aan de deur via pin transactie. 

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf een verhuislift te regelen, mogelijk is dit goedkoper dan bij ons. Let op: Mocht er een extern bedrijf worden ingeschakeld voor een verhuislift, dient het product bij aflevering door JP Haarlem te worden uitgepakt en gecontroleerd op eventuele schade door de klant. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade die ontstaat bij het omhoog brengen van het product door een extern bedrijf.