Doorgaan naar inhoud
Ontvang nu 10% korting op de terras collectie met de code: TERRAS10
Ontvang nu 10% korting op de terras collectie met de code: TERRAS10

Haal de herfst in huis

De herfst is weer in aantocht! En wat betekent dat? De dagen worden weer korter, het wordt weer kouder en de bladeren kleuren oranje. Niet getreurd! In de herfst is het namelijk ook weer tijd voor warme plaids, leuke herfst decoratie en gezellig kaarslicht. In dit blog lees je alles over hoe jij de herfst in huis kan halen. Breng buiten naar binnen

De bladeren vullen de straten, de kastanjes en eikeltjes vallen uit de bomen en de herfst takken kunnen weer verzameld worden. Van al deze items kan je wat moois maken om het binnen een echte herfstsfeer te geven. Maak bijvoorbeeld een boeket van mooie herfstbladeren en herfst takken. Óf vul een leuke schaal met zelf geraapte kastanjes en eikeltjes. Daarnaast kan je met kastanjes en eikeltjes ook soep maken. Lekker voor wanneer je gezellig op een relaxte fauteuil voor de tv zit!

Warme herfstkleuren

Tijd om de herfstkleuren in huis te halen! Groen, oranje, rood en bruin; allemaal mooie kleuren die je kunt laten samensmelten in je huis. Warme tinten geeft je ook een cosy gevoel en dat hebben we wel een beetje nodig in de herfst. Je hoeft natuurlijk niet heel je interieur aan te passen, maar een paar nieuwe kussentjes, plaids en kaarsen kan al genoeg zijn om in de sfeer te komen!

Zachte stoffen

Om nog meer dat cosy gevoel en die herfstsfeer in huis te halen zijn zachte stoffen een musthave. Leuk tafellinnen voor een gezellig moment aan tafel of kruip je liever weg onder een zacht dekentje met leuke kussentjes op de bank? Ook dit kan je weer combineren met een stoer geweven vloerkleed om nog meer textuur aan je huis toe te voegen. 

Herfst decoratie

Om het allemaal af te maken is het natuurlijk ook nodig om wat leuke herfst decoratie toe te voegen aan je interieur. Kleed je huis bijvoorbeeld aan met mooie vazen, kaarsen en… pompoenen! Pompoenen zijn altijd erg populair in de herfst, zeker met Halloween. Je hoeft natuurlijk niet overal een oranje pompoen neer te zetten in huis, maar er bestaan heel veel leuke decoratieve pompoentjes in allerlei kleuren en maten. Perfect om leuke herfst hoekjes te creëren in huis!

Vorig artikel Oktober Woonmaand: Maak alvast kennis met de woontrends van 2023!
Volgend artikel Ken jij de woontrend Wabi Sabi al?