Doorgaan naar inhoud
Ontvang nu 10% korting op de Sofie collectie met de code: SOFIE10
Ontvang nu 10% korting op de Sofie collectie met de code: SOFIE10

Maartjes Musthaves top 5

Omdat het Maartjes Maand is, kunnen de musthaves van Maartje zeker niet ontbreken. We hebben daarom Maartjes top 5 musthaves op een rij gezet om je keuze makkelijker te maken! 

Barkruk Ema 

Deze barkruk is een van mijn favorieten. Hij is simpel, chique en staat perfect aan je kookeiland of bar . Zelf heb ik hem ook thuis staan. Ze zitten heerlijk en door de verschillende kleurenopties passen ze bij alle interieuren. Zit de juiste kleur er nog niet bij? Stel dan zelf je favoriete meubel samen. Met keuze uit maar liefst 50 kleuren en materialen, kun je de barkruk helemaal naar je eigen smaak maken. 

Vaas Nice groot

Bloemen kunnen echt niet in mijn interieur ontbreken. Daarom is deze vaas ook echt een favoriet. Door de tijdloze vorm en transparante kleur staat hij in ieder interieur en ieder boeket komt hierin tot zijn recht. Combineer hem bijvoorbeeld met een kleurrijke veldbos, voor een beetje kleur op je keukentafel! 

Spin hanglamp van Qazqa

Dit noem ik nou echt een multifunctionele hanglamp! Door het simplistische design en de zwarte kleur is de Spin hanglamp makkelijk te combineren met  iedere woonstijl. Je kan hem verstellen in hoogte dus hij past altijd! Hang hem in een hoge hal als eyecatcher, of creëer sfeervolle verlichting boven de eettafel. Geef je eigen twist aan de hanglamp en maak je interieur af!

Sierkussen Ciraleon

Dit geweven katoenen kussen van Pomax is een zachte en stijlvolle toevoeging voor op je bank, stoel, bed of tuinset. Met zijn natuurlijke kleur, driehoekig motief en gezellige franjes is hij goed te combineren met diverse woonstijlen.Kleed je interieur aan en zorg voor net dat beetje extra met dit leuke speelse kussen!

Soho staanlamp

De Soho staanlamp is een echte eyecatcher in je interieur. Deze lamp brengt licht én sfeer. Met zijn stoere poten en gouden binnenkant van de lampenkap, past hij perfect binnen zowel een industrieel als een hotel chique interieur.

Stel zelf je favoriete meubel samen

Wist je dat je bij Houselabel ook meubels kunt personaliseren? Voor een aantal stoelen en banken kan je je eigen stof en kleur bepalen! Je hebt keuze uit maar liefst 50 verschillende kleuren en materialen. Zo zit er altijd iets tussen dat bij jou en je interieur past! Klik hier voor meer informatie om meubels te personaliseren. 

Op zoek naar een leuk stofje voor in je interieur? Kies een van de onderstaande stoffen!

Vorig artikel 5x Maartjes lentefavorieten
Volgend artikel Maartje tipt! 6 interieurtips van de oprichter van Houselabel