Doorgaan naar inhoud
Ontvang nu 10% korting op de terras collectie met de code: TERRAS10
Ontvang nu 10% korting op de terras collectie met de code: TERRAS10

Interieur inspiratie: een warm en moderne woonstijl

Vind jij je huis nu te kil of ben je van plan een ruimte opnieuw in te richten? En wil je dat deze een bepaalde warmte uitstraalt en een moderne touch heeft? In deze blog geven wij jou inspiratie voor een warme een moderne woonstijl. 

Sfeerverlichting

Warme verlichting doet al heel erg veel voor een goede sfeer in huis. Het brengt gelijk een fijne warmte aan een ruimte. Wanneer je voor een goede basisverlichting zorgt door middel van spots of hanglampen, verspreid je een zacht en gelijkmatig licht.  

Voor gezelligheid en warmte kan je het beste kiezen voor sfeerverlichting. Je kan kiezen voor een warme tafellamp die sfeer geeft tijdens het eten of studeren. Of een mooie vloerlamp met een dimmer. 

Extra tip: ’s Avonds kun je kaarsen aansteken voor extra gezelligheid. De aangename geur is natuurlijk ook mooi meegenomen. Plaats je kaarsen in mooie kandelaars of kaarsenhouders zodat de reflectie van het kaarslicht mooi tot zijn recht komt.

Gebruik kleuraccenten

Voor een strak en modern huis wordt vaak gedacht aan de kleuren zwart en wit. Vaak brengen deze kleuren geen warme sfeer aan een ruimte. Woonaccessoires in warme kleuren kunnen al wonderen doen. Neem bijvoorbeeld een accessoire met een gouden randje of een echte gouden eyecatcher. Je kan de ruimte ook warmer maken door te kiezen voor een accentmuur in een iets donkerdere kleur.  

Recht en rond

Een modern interieur brengt vaak strakke lijnen met zich mee. Dit oogt vaak wat killer. Om de ruimte dan toch wat warmer te maken kan je de rechte lijnen doorbreken met rondere meubels. Zoals een rond vloerkleed een ronde salontafel of een fauteuil met ronde vormingen. 

Heb jij inspiratie gekregen hoe je jouw strakke woning meer warmte kan geven? Neem dan nu een kijkje op onze webshop voor knusse woonitems.

Stel zelf je favoriete meubel samen

Wist je dat je bij Houselabel ook meubels kunt personaliseren? Voor een aantal stoelen en banken kan je je eigen stof en kleur bepalen! Je hebt keuze uit maar liefst 50 verschillende kleuren en materialen. Zo zit er altijd iets tussen dat bij jou en je interieur past! Klik hier voor meer informatie om meubels te personaliseren. 

Op zoek naar een leuk stofje voor in je interieur? Kies een van de onderstaande stoffen! 

  • Sheep - Beige

    Houselabel
    Originele prijs 0,00 - Originele prijs 0,00
    Originele prijs
    0,00
    0,00 - 0,00
    Huidige prijs 0,00

    Binnen 1 werkdag geleverd Vraag jouw gratis stoffen aan en bestel je item in je favoriete stof via de ' stel zelf samen' Pagina! Informatie Sheep:...

    Alle gegevens bekijken
  • Adore - Liver

    Houselabel
    Originele prijs 0,00 - Originele prijs 0,00
    Originele prijs
    0,00
    0,00 - 0,00
    Huidige prijs 0,00

    Binnen 1 werkdag geleverd Vraag jouw gratis stoffen aan en bestel je item in je favoriete stof via de '  stel zelf samen! Pagina! Informatie Adore...

    Alle gegevens bekijken
  • Fauteuil Freddy 1 zits

    Houselabel
    Originele prijs 290,00 - Originele prijs 290,00
    Originele prijs
    290,00
    290,00 - 290,00
    Huidige prijs 290,00

    Binnen 7 werkdagen geleverd Deze fauteuil is gestoffeerd in een lederlook stof. De stof heeft een vintage tintje, en dit in combinatie met de naar...

    Alle gegevens bekijken
  • Uitverkocht

    Bank Holly teddy

    Houselabel
    Originele prijs 825,00 - Originele prijs 825,00
    Originele prijs
    825,00
    825,00 - 825,00
    Huidige prijs 825,00

    Binnen 3 werkdagen geleverd  De Holly Teddy sofa geeft gelijk een warme sfeer aan je woonkamer. De door de teddy stof is het een echte eyecatche...

    Alle gegevens bekijken
  • Uitverkocht

    Vloerlamp metal wobe

    Houselabel
    Originele prijs 255,00 - Originele prijs 255,00
    Originele prijs
    255,00
    255,00 - 255,00
    Huidige prijs 255,00

    Binnen 7 werkdagen geleverd Deze vloerklamp heeft een grote buiging wat zorgt voor een speels effect in je interieur. De lamp is gemaakt van metaa...

    Alle gegevens bekijken
  • Uitverkocht

    Originele prijs - Originele prijs
    Originele prijs
    -
    Huidige prijs

Vorig artikel De musthaves voor een botanisch interieur
Volgend artikel De 3 nieuwste kleur- en woontrends van 2022