Doorgaan naar inhoud
Ontvang nu 10% korting op de Sofie collectie met de code: SOFIE10
Ontvang nu 10% korting op de Sofie collectie met de code: SOFIE10

Hoe creëer je de beste loungehoek in jouw tuin?

Een perfecte loungehoek in jouw tuin kan een golf van ontspanning en gezelligheid creëren. Of je nu van plan bent om een boek te gaan lezen of met vrienden & familie wat tijd wilt doorbrengen. Het creëren van een loungehoek vereist een planning en aandacht voor detail. Wij gaan enkele praktische tips delen om in jouw tuin een heerlijke loungehoek te bouwen.

 

Kies een juiste locatie

De meest belangrijke stap is het kiezen van een juiste locatie in je tuin. Denk vooral aan dingen zoals: blootstelling aan de zon, privacy of dat de plek wel juist voelt als je daar wilt gaan zitten. Zolang jij je er maar op je gemak bij voelt.

 

Accessoires en decoraties

Maak de loungehoek persoonlijk met accessoires en decoraties. Denk aan kussens, dekens, banken, een passende loungeset naar jouw keuze. De kleuren spelen ook een grote rol voor je uitstraling. Investeer in comfortabele zitplaatsen. Dit kunnen luxe tuinmeubelen, loungebanken of grote kussens op de grond zijn. Zorg ervoor dat de gekozen meubels duurzaam zijn en tegen verschillende weersomstandigheden kunnen. Voeg bijzettafels toe aan je loungehoek voor het plaatsen van drankjes, snacks en decoratieve items kies hier ook weerbestendige materialen zoals teakhout, aluminium of kunststof voor meer duurzaamheid.

Entertainment opties

 Denk na over entertainmentopties zoals: buitenspeakers, een draagbare projector of bijvoorbeeld een vuurtafel of een lichtenshow, wat jij wilt. Hiermee kun je jouw loungehoek transformeren tot een plek voor ontspanning en vermaak.

 

Jouw loungehoek

 Met deze tips kun je een comfortabele loungehoek creëren in jouw tuin. Of je nu kiest voor een moderne, oude of klassieke stijl. Het belangrijkste is dat jouw buitenruimte een weerspiegeling is van jouw persoonlijke smaak en een plek wordt waar je kan ontspannen en kunt genieten. Pak een drankje, leun achterover en geniet van jouw perfecte loungehoek!

 

 

Volgend artikel Lente in je tuin: kleurrijke meubels en tips voor het perfecte tuinfeest!