Doorgaan naar inhoud
Ontvang nu 10% korting op de terras collectie met de code: TERRAS10
Ontvang nu 10% korting op de terras collectie met de code: TERRAS10

3 tips voor hoe je de lente in huis haalt

De warme zonnige dagen komen er aan. Dat betekend dat je de frisse uitstraling in je huis wilt hebben. Wij gaan praktische tips geven over hoe je het interieur een frisse lentestijl kunt geven en hoe je zo de lente in huis brengt.

 

Maak gebruik van de juiste sfeer

Het is heel belangrijk dat je de juiste materialen gebruikt om het goede beeld te geven van de lente. Denk hierbij aan dat je houterige accenten terugziet komen zoals bij stoelen of bijzettafels. De lente brengt vele lichte kleuren en geeft een kalme uitstraling. Vervang de kussens op de bank, zorg voor vrolijk behang dat opvalt. Waar de lente ook om draait zijn bloemen, breng kleurrijke bloemen in huis en geef ze een mooie plek zodat ze de sfeer in huis kunnen brengen! 

 

Gebruik lichte kleuren

Zoals iedereen weet is de lente kleurrijk. Dat betekent : “haal kleur in huis!”. Vervang je donkere spullen in huis voor warme, heldere, lichte spullen om zo die lentelook te creëren. Haal pastelkleurige kussens of kaarsen die je goed met elkaar kunt combineren en opvallen. Als je nog een stapje extra wilt gaan kun je ook een stukje van je huis verven in de kleuren van de lente. Let wel op: maak het niet te druk, lente straalt ook een rustige sfeer uit.

 

Maak een gezellige lente eethoek

Een leuk idee is ook een lente eethoek maken. De eethoek kun je mooi aankleden met bijvoorbeeld een kleurrijk tafelkleed en bijpassend servies. Voor extra gezelligheid kun je ook bijvoorbeeld bloemetjes en kaarsjes toevoegen. Zo kun je echt genieten met vrienden en familie en de lente vieren met elkaar.

Je hebt nu tips gekregen over hoe je de lente in huis kan brengen, natuurlijk kun je je eigen twist er aan geven en wees zo creatief mogelijk. Wij zijn benieuwd naar jullie ideeën. Wij wensen iedereen een fijne lente / zomer toe!!

Volgend artikel Hoe creëer je de beste loungehoek in jouw tuin?