Doorgaan naar inhoud
Ontvang nu 10% korting op de terras collectie met de code: TERRAS10
Ontvang nu 10% korting op de terras collectie met de code: TERRAS10

Zo maak jij je huis gezellig voor de mooiste maand van het jaar

Het is weer bijna zover. De dagen worden korter, kouder maar ook gezelliger. We kunnen ons weer lekker met een heerlijke plaid en een kopje thee op de bank nestelen. De feestdagen staan om de hoek wat veel smakelijke diners en nog veel meer gezelligheid betekent. In deze blog geven we jou inspiratie over hoe jij jouw huis warm en feestelijk kan decoreren in de maand december. Lees gauw verder!

Een oase van rust 

De woonkamer is in de wintermaanden een van de belangrijkste ruimtes in huis. Je komt hier om uit te rusten, op te warmen of bij te kletsen. Het is dan ook belangrijk om deze plek extra warm en sfeervol  aan te kleden. Een heerlijk warm gehaakte plaid is onmisbaar in deze tijd. Deze plaid kan je decoratief op je bank leggen wanneer je er zelf even niet onder ligt. Hierdoor geef je je woonkamer gelijk een warme uitstraling. Wil je toch liever je plaid opbergen dan kan je hem ook in een mooie mand in de woonkamer bewaren. Voeg nog een paar mooie sierkussens toe aan je bank of fauteuil, en je sfeervolle zithoek is af! 

 

 

Feest op tafel!

De maand december bestaat voor een groot deel uit borrels, feestjes en diners. En wordt kerst of nieuwjaar dit jaar bij jou gevierd? Dan moet je tafel er natuurlijk wel tip top uitzien. Met een paar eenvoudige items geef je jouw eettafel een feestelijke touch. Leg bijvoorbeeld een mooie tafelloper over je tafel of chique placemats onder de borden. Dit geeft je tafel in een handomdraai een chique uitstraling. Dek de tafel met mooie servetten, bestek en servies. Kristallen wijnglazen of borden gemaakt van steengoed zijn helemaal van nu. En als laatste mogen luxe kaarsen niet ontbreken, voor dat extra beetje warmte en sfeer aan je tafel. Het feest kan beginnen!

Kan jouw interieur nog wat december gezelligheid gebruiken? Neem dan een kijkje bij in onze webshop. 

Stel zelf je favoriete meubel samen

Wist je dat je bij Houselabel ook meubels kunt personaliseren? Voor een aantal stoelen en banken kan je je eigen stof en kleur bepalen! Je hebt keuze uit maar liefst 50 verschillende kleuren en materialen. Zo zit er altijd iets tussen dat bij jou en je interieur past! Klik hier voor meer informatie om meubels te personaliseren. 

Op zoek naar een leuk stofje voor in je interieur? Kies een van de onderstaande stoffen!

Vorig artikel Tips voor het vinden van de perfecte fauteuil voor jouw woonkamer
Volgend artikel Een industrieel interieur in jouw huis? Zo doe je dat!