Doorgaan naar inhoud
Ontvang nu 10% korting op de terras collectie met de code: TERRAS10
Ontvang nu 10% korting op de terras collectie met de code: TERRAS10

Een kijkje buiten bij Guus & Fenny

In onze rubriek ‘Binnenkijken bij’ nemen we een kijkje bij verschillende mensen thuis. Laat je inspireren en word geprikkeld tijdens het lezen van deze rubriek en ga aan de slag met het interieur voor jouw huis en tuin bij Houselabel! 

Deze week nemen we een kijkje in de prachtige tuin van Guus en Fenny.  Zij openden hun tuindeuren voor ons om te laten zien hoe zij hun tuin hebben omgetoverd tot een plek van rust met een luxueuze uitstraling. 

Gezellig buiten zitten!

Bij het openen van de tuindeuren zie je gelijk de heerlijke ruimte die deze tuin te bieden heeft. Het overdekte buitenterras is zo ingericht en vormgegeven dat het een knus terras is geworden. Door de buiten openhaard kan je op dit terras ook nog uren blijven indien het weer wat slechter is. Ideaal dus!

Relaxen aan het zwembad 

In deze mooie ruime tuin kan een zwembad niet ontbreken. Het zwembad is gepositioneerd aan de achterkant van het huis waardoor je een sfeervolle en knusse hoek creëert aan het huis. Rondom het zwembad zijn verschillende loungehoeken ingericht, waardoor je altijd een fijne plek in de zon of in de schaduw zult hebben! 

Een speels effect in de tuin 

Rondom het huis ligt een mooie natuurlijke vijver. Deze vijver zorgt voor een speels effect in de tuin. Bij zo’n ruime omgeving is het belangrijk om toch plekken met elkaar te kunnen verbinden zodat alle gecreëerde plekjes met elkaar in contact staan. Bij het overdekte buitenterras zorgt de vijver voor een extra intieme sfeer doordat je omsloten bent met water. Daarnaast zorgt het voor een natuurlijke scheiding tussen het huis en de rest van de tuin.

Helemaal geïnspireerd door het buiteninterieur van Guus & Fenny? Shop dan nu jouw nieuwe tuinmeubels in de stijl van de bewoners.

Stel zelf je favoriete meubel samen

Ben je in onze collectie een leuke stoel of bank tegen gekomen maar net niet in de kleur of stof die jij graag in je interieur zou willen? Stel dan zelf je meubel samen! Je hebt keuze uit maar liefst 50 verschillende kleuren en materialen. Zo zit er altijd iets tussen dat bij jou en je interieur past!

  • Terrasstoel Spaghetti

    Houselabel
    Originele prijs 298,00 - Originele prijs 298,00
    Originele prijs
    298,00
    298,00 - 298,00
    Huidige prijs 298,00

    Binnen 2 a 3 weken geleverd De Spaghetti terrasstoel van Houselabel koop je inclusief kussens, waardoor dit een hele comfortabele stoel is. De arm...

    Alle gegevens bekijken
  • Cooper Outdoor tussenelement

    Houselabel
    Originele prijs 599,00 - Originele prijs 599,00
    Originele prijs
    599,00
    599,00 - 599,00
    Huidige prijs 599,00

    Binnen 5 weken geleverd  De Cooper Outdoor elementen bank van Houselabel is een ideale loungebank voor buiten. De bank is namelijk gemaakt van...

    Alle gegevens bekijken
  • Uitverkocht

    Tuinligbed Rhodes

    Houselabel
    Originele prijs 366,00 - Originele prijs 366,00
    Originele prijs
    366,00
    366,00 - 366,00
    Huidige prijs 366,00

    Binnen 5 werkdagen geleverd Rhodes is een verstelbare metalen ligbed voor buiten, dit is de ideale aanvulling op elke tuin of terras. Het lig...

    Alle gegevens bekijken
  • Terrasstoel Cordoba-A

    Houselabel
    Originele prijs 130,00 - Originele prijs 165,00
    Originele prijs
    130,00
    130,00 - 165,00
    Huidige prijs 130,00

    Binnen 2 werkdagen geleverd De moderne metalen tuinstoel met afgewerkte houten armleuning is een eigentijdse en stijlvolle toevoeging aan elke...

    Alle gegevens bekijken
Vorig artikel Helemaal Hotel Chique
Volgend artikel Durf jij het aan? Dit zijn dé interieurkleuren van 2021